100% TECHNO EVENT(S) THAT WILL BLOW YOUR MIND

Dopamine techno richt zich voornamelijk op het wat stevigere werk binnen het genre techno. Het eerste Dopamine feest zal plaatsvinden op 18 Maart 2017, van 21.00 tot 05.00 (met evt uitloop) bij Cafe Stuivezand. Een bekende locatie, zowel in de regio als daar buiten. Als technoliefhebber mag je dit feest eigenlijk niet missen.

Voor de eerste 100 vroege vogels kost een ticket 7,50 daarna worden ze 10 euro.

 

 


 

CAFE STUIVEZAND

CAFE STUIVEZAND

CAFE STUIVEZAND Cafe Stuivezand is uitverkorene als de place to be voor de eerste editie van Dopamine. Dit inmiddels legendarische Cafe geeft plaats aan 500 partygangers en beschikt over het beste van het beste aan apparatuur. Met zijn uitstekende en makkelijk te vinden locatie de aangewezen plek voor Dopamine. Daarnaast beschikt het cafe over zeer grote parkeerplaats.

LINE UP

LINE UP

LINE UP IS COMPLETE De definitieve line-up zoals ze Zundert op haar grondvesten zal laten trillen

DEEP DIMENSION

DEEP DIMENSION

DEEP DIMENSION De eerste reden om 18 Maart 2017 naar Dopamine Techno te komen is Deep Dimension! Deze gasten zijn inmiddels een begrip in Breda en omstreken. Deep Dimension staat garant voor 100% TECHNO!!

ICON

ICON

ICON De tweede dj die de lijst van Dopamine Techno komt versterken is niemand minder dan Icon. Dit is de man achter Nachtdienst Events, verantwoordelijk voor o.a. ADHD, Vloedgolf en B2B. Zelf is hij natuurlijk ook regelmatig achter de draaitafels te vinden waar hij er met zijn sublieme platenkeuze altijd weer een feest van weet te maken. De techno die Icon verstaat spreekt 100%!

WAKIANDERZ

WAKIANDERZ

WAKIANDERZ De 3e dj uit de line-up is Wakianderz...Beter bekend als Wakiyan (o.a. M.o.H.., Superstar Dj's).... maar dan anders!!! Deze man die al op menig feest zijn stempel heeft weten te drukken zal op 18 Maart 2017 zijn TECHNO debuut gaan maken op Dopamine Techno..

EASTON

EASTON

EASTON De volgende dj die een uur TECHNO voor zijn rekening gaat nemen is Easton. Easton is tevens mede-organisator van Dopamine Techno en zal daarom de gedachte erachter tot in de puntjes toe uitdragen!! 100% TECHNO

BLANDA

BLANDA

BLANDA Deze dj behoeft eigenlijk geen introductie. De 5e dj is niemand minder dan Blanda! (Submerged/Amazing records) Deze dj is een gevestigde naam in de TECHNO wereld. Hij heeft de booth inmiddels van grote namen zoals Secret Cinema, Dave Clark, Len Faki e.v.a. overgenomen. We kunnen dus wel stellen dat Blanda weet hoe het werkt en zijn daarom trots dat hij in de line-up van Dopamine Techno staat!!!

AUDIODISTRACTION

AUDIODISTRACTION

AUDIODISTRACTION is ongetwijfeld 1 van de stichters van dark TECHNO te noemen. Deze uit Saarbrucken/Duitsland afkomstige dj/producer is mede door zijn indrukwekkende releases op o.a. Godsmacked Records/ Brachial Kontakt/ Pragmatik Recordings niet meer weg te denken uit deze scene...

NOSEDA

NOSEDA

NOSEDA De laatste dj uit de line-up is niemand minder dan Noseda (Gobsmacked Rec)... Deze uit Belgie afkomstige dj/producer met imposante staat van dienst is ook iemand die aan de basis staat van de huidige deep en dark TECHNO community.. Heel jong begonnen met experimenteren met keyboard en piano in combinatie met hardware apparatuur en vanuit daar gaan composeren en produceren met als gevolg dat hij daardoor heeft opgetreden in clubs en op festivals door heel Europa.. Zijn tracks komen uit op labels als... Art Style Techno/ Klang Records/ Chauron Hybrid Label/ Ragnarok/ Darker Sounds maar ook op het label Relief van Green Velvet. Duss... als er iemand is die techno verstaat...

 


 

 

 HOW TO GET TO DOPAMINE

 

 

4786